24 APRIL 2017

MEIMAAND PERFORMANCEMAAND

lees meer

Alle performances en data zijn bekend! Het programma als volgt. Noteer zondag 7 mei voor Rita Hoofwijk met haar interactieve installatie COME IN | OUTSIDE, zondag 14 mei voor de PERI-SPHERE van Benjamin Vandewalle, zondag 21 mei voor de theatrale audiotour OVER GRENZEN door Lubert en zondag 28 mei voor de 7 uur durende performance [G]RAND MASTER door Branko Miliskovic.

31 MAART 2017

PERFORMANCEKUNST IN MEI

lees meer

De kick-off performance in december 2016 gemist? De volgende twee data zijn alvast bekend. Komt dat zien! Noteer zondag 07 mei 2017 voor Rita Hoofwijk met haar interactieve installatie COME IN | OUTSIDE i.s.m. VIA ZUID en SoAP. En zondag 28 mei 2017 voor Branko Miliskovic: [G]RAND MASTER.

27 MAART 2017

YES!

lees meer

Naast de verhalenreeks i.s.m. 1Roermond is vanaf heden ook onze beeldcampagne van start. De eerste vier van in totaal 7 borden staan op verschillende locaties verspreid door Roermond. De overige drie volgen binnenkort. Zijn ze mooi of zijn ze mooi!?! : )

08 MAART 2017

SCHINDERHANNES ROERT ZICH WEER

lees meer

Wie kennis wil maken met de hoofdpersonen uit de opera-bouffe van Emile Seipgens hoeft maar de beeldenroute in de binnenstad Roermond (Brugstraat, Bergstraat, Varkensmarkt, Schoenmakersstraat en H. Geeststraat) te volgen. Want daar staan ze allemaal; alleen Octaefke, het zoontje van Schinderhannes, ontbreekt nog. Voor Roermond is 2017 weer Schinderhannes-jaar met een theaterproductie in TheaterHotel de Oranjerie - elf uitvoeringen in augustus/september.

01 FEBRUARI 2017

VERHALENREEKS START 8 FEBRUARI

Wat maakt kunst in de openbare ruimte in Roermond in ons los? In samenwerking met 1Roermond start vanaf woensdag 8 februari 2017 de verhalenreeks over kunst op straat. In deze reeks komen kunstenaars, bekende Limburgers, inwoners en bezoekers van de stad Roermond aan het woord.